Ο

17 Απρ 2016

ΣΚΟΠΙΑ...ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΗΔΕΝ

Ο εικονιζόμενος στην 2η φώτο είναι ο πρέσβης των Σκοπίων στον Καναδά σε πρόσφατη ομιλία του. Προκλητικότατα στέκεται μπροστά από έναν τεράστιο αλυτρωτικό χάρτη της λεγόμενης "Μεγάλης Μακεδονίας". Να το ξαναπούμε... Εν ενεργεία Πρέσβης γειτονικού κράτους φωτογραφίζεται προκλητικότατα μπροστά από χάρτη που στρέφεται κατά της εδαφικής ακεραιότητας του Ελληνικού κράτους, αλλά και άλλων γειτονικών χωρών. Η ενέργεια του Σκοπιανού διπλωμάτη εμφανώς αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των διεθνών κανόνων που διέπουν τις διπλωματικές σχέσεις. Παράλληλα παραβιάζει επίσημες διεθνείς συμφωνίες και δεσμεύσεις της χώρας που ο ίδιος εκπροσωπεί.

Σε μια σοβαρή χώρα, το ζήτημα θα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις. Το ΥΠΕΞ θα είχε προβεί άμεσα και δυναμικά σε επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας όπως οφείλει πάντα να κάνει σε παρόμοιες περιπτώσεις. Και οι πλέον δύσπιστοι στο εξωτερικό, θα είχαν αντιληφθεί πλέον με τι σούργελα έχουμε μπλέξει στα βόρεια σύνορα μας.
Στην Ελλάδα είναι μια ακόμη Κυριακή...
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ' ΑΥΤΟ !!!

Η γλώσσα τους λέει ειναι χαραγμένη και στην Ν.Αφρική πρίν 77.000 χρόνια !!!!


Άλλο ένα «φρούτο γλωσσολογίας», η Κλαούντια Λουτόφσκα (Клаудија Лутовска), από το γειτονικό κρατίδιο των Φωστήρων, αναφέρεται στη γλώσσα που ομιλεί την οποία αποκαλεί την «παλαιότερη κωδικοποιημένη γλώσσα με το παλαιότερο αλφάβητο» στον κόσμο.
« Η ‘μακεδονική γλώσσα’ – έτσι αναφέρει τα σλαβικά που μιλάει- είναι η μοναδική γλώσσα που τεκμηριωμένα έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής, πριν από πολλές χιλιετίες.
Πρόσφατα ανακαλύφθηκε και αποκρυπτογραφήθηκε επιτυχώς μια επιγραφή σε πέτρα και είναι προφανές ότι η λέξη ‘Μακεδονία’ είναι τουλάχιστον 77.000 χρόνων παλιά.

Η επιγραφή βρέθηκε σε ένα απροσπέλαστο μέρος, στο νότιο άκρο της Αφρικανικής Ηπείρου, στον αρχαιολογικό χώρο «Σπήλαιο Blombos», στην Νότια Αφρική, την οποία αποκρυπτογράφησε ο Βασίλ Ηλίοφ (έχουμε ξαναγράψει για αυτόν).

Συνεχίζει η ειδήμων:
«Οι ετυμολογιστές συνήθως αποδίδουν την προέλευση των αγγλικών λέξεων και των διεθνών στην Λατινική. Αυτές οι γλώσσες, άντε να έχουν διάρκεια ζωής δύο με δυόμισι χιλιάδες χρόνια. Τι ήταν πριν από 5.000 ή 10. 000 χρόνια; Εδώ εμείς έχουμε αδιάψευστα στοιχεία της συνέχειας της ‘μακεδονικής’ (διάβαζε σλαβική των Σκοπιανών) που φθάνουν πριν από 100.000 χρόνια.

Συνεχίζει:
«Για παράδειγμα ορισμένοι δεν ξέρουν τι θα πει το όνομα Τραϊανός από τον Αυτοκράτορα. Δεν ξέρουν ότι είναι «μακεδονικό», λέει η φωστήρας και εξηγεί:
«Σύμφωνα με την παράδοσή μας το όνομα του Τραϊανού δίνεται σε οικογένειες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και όταν καταφέρουν να αποκτήσουν ένα τότε το ονομάζουν τραϊανό, που σημαίνει ότι θα είναι ευλογημένο και θα ζήσει πολλά χρόνια».

Η «μακεδονική χερσόνησος»
Η σκοπιανή «επιστήμων» αναφέρει ότι δεν υπάρχει ελληνική χερσόνησος αλλά «μακεδονική χερσόνησος» που περιλαμβάνει και τα νησιά του Αιγαίου «το υπόλοιπο τμήμα της ‘μακεδονικής’ χερσονήσου σήμερα διοικείται από το ελληνικό κράτος», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Και πιο κάτω:
«Η θεωρία που διδάσκεται στα σχολεία και τα πανεπιστήμια ότι οι Έλληνες έχουν αρχαίες ρίζες είναι απαράδεκτη και αναληθής. Πρόσφατα η επιστήμη και η γενετική έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη εκδοχή της ιστορίας και της γλωσσολογίας και αποδεικνύει ότι όλοι οι πολίτες όλων των χωρών που βρίσκονται στη «μακεδονική» χερσόνησο έχουν αρχαίες ρίζες και όχι μόνο αποκλειστικά οι Έλληνες»

«Άλλωστε ο Τάσκο Μπέλτσεφ σε έρευνα του αποδεικνύει ότι η παλαιότερη και τεκμηριωμένη ποτέ γλώσσα και αλφάβητο είναι η ‘μακεδονική’ (σλαβική των Σκοπιανών) και ότι η κυριλλική γραφή υπάρχει χιλιάδες χρόνια, όχι μόνο στην νεολιθική εποχή αλλά πολύ νωρίτερα από αυτήν.

Γιατί το λέμε αυτό:
«Στην Αγία Γραφή αναφέρεται ο Κάιν, ο οποίος αργότερα, μετά τη δολοφονία του αδελφού του, μετανόησε. Αν για όλους είναι ακατανόητο το όνομά του για τους «μακεδόνες» είναι κατανοητό – Κάιν θα πει αυτός που μετάνιωσε».


-facebook.com/history.of.macedonia-http://kalmopias.blogspot.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου