Ο

29 Μαΐ 2016

Ένας στρατιώτης έσωσε ένα κουταβάκι πριν φύγει για το Ιράκ. Αυτό που συνέβη ένα μήνα αργότερα θα σου λιώσει την καρδιά (VIDEO)

Ένα αδέσποτο κουταβάκι που τριγυρνούσε σε μια στρατιωτική βάση στο Ιράκ γρήγορα κέρδισε τις καρδιές όλων των στρατιωτών. Τον ονόμασαν Ollie και ένας στρατιώτης συγκεκριμένα δέθηκε πολύ μαζί του.
Ο πρώην ειδικός στρατού Ken Wyrsch πήρε τον Ollie υπό την προστασία του και τον μεγάλωσε. Οι δύο κολλητοί περνούσαν κάθε στιγμή μαζί όσο ο Wyrsch υπηρετούσε. “Ήταν εκεί κάθε φορά που φεύγαμε και όταν γυρνούσαμε”, είπε στο CBS SF. Έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν – όταν ένας στρατιώτης πρέπει να αφήσει τον σκύλο του και να επιστρέψει στις ΗΠΑ, καταρρακωμένος.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν ο Wyrsch άκουσε ότι το στρατόπεδο στο Ιράκ έκλεινε και ότι η μονάδα διαλυόταν. Ήξερε ότι έπρεπε να αφήσει τον Ollie πίσω, αλλά φοβόταν ότι το κουταβάκι ήταν τόσο γλυκό και ήρεμο που δεν θα μπορούσε να επιβιώσει σε ένα τόσο άγριο περιβάλλον και να υποστεί πιθανή κακοποίηση. Αλλά αντί να βγάλει τον Ollie από το μυαλό του και να συνεχίσει την ζωή του, ο Wyrsch επικοινώνησε με μια διεθνή οργάνωση διάσωσης ζώων ελπίζοντας ότι θα εκείνοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να σωθεί ο Ollie και να γυρίσει μαζί του στην Καλιφόρνια. Ένα μήνα αργότερα, ο Wyrsch πήγε να παραλάβει ένα πολύ ξεχωριστό δέμα.


Δείτε τι συνέβη μετά στο παρακάτω συγκινητικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου