Ο

24 Μαρ 2016

Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάνουν οι πρόσφυγες: Θέλουν να κατασκηνώσουν στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες & βίντεο]

ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ... Το πιόνι τής κυβέρνησης των ανθελλήνων 
( μιλάμε για τον Διοικητή τής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ) όχι μόνο δεν απαγόρευσε την την πορεία των λαθρομεταναστών και ίσως ΤΖΙΧΑΝΙΖΤΩΝ . αλλά δέν προέβλεψε και τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας και για τούσ πολίτες της πόλης...
Φυσικά έχουμε ζήσει ανάλογες καταστάσεις - με απαγορεύσεις φυσικά - όταν ήθελαν να πραγματοποιήσουν πορείες ΕΛΛΗΝΕΣ και να διαδηλώσουν για την πατρίδα !!!! 
Εύγε Κε. Διοικητά , έδειξες άλλη μια φορά πόσο μικρό και ασήμαντο ανθρωπάκι είσαι !!!!
 Πορεία προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας στα Διαβατά.



Περίπου 100 άτομα ξεκίνησαν το μεσημέρι με τα πόδια από τα Διαβατά και έφτασαν στη Θεσσαλονίκη, μέσω της οδού Μοναστηρίου.

 Αυτή την ώρα οι πρόσφυγες και οι μετανάστες βρίσκονται στο άγαλμα του Βενιζέλου, στην πλατεία Αριστοτέλους και κρατούν πανό στο οποίο αναγράφεται: «Στρατόπεδα συγκέντρωσης ποτέ και πουθενά. Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες. 
Στη φυλακή οι φασίστες. Εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι. ΚΕΕΡΦΑ».

 Νωρίτερα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό, στο ρεύμα προς ανατολικά, από το ύψος του ναού των Αγίων Πάντων.
 Θέλουν να κατασκηνώσουν στην Αριστοτέλους


Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα της Θεσσαλονίκης οι πρόσφυγες θέλουν να κατασκηνώσουν για δύο μέρες στην Αριστοτέλους για να διαμαρτυρηθούν για τα κλειστά σύνορα αλλά και για τις συνθήκες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά. 

Σημειώνεται ότι πολλοί είναι εκείνοι που έχουν μαζί τους αποσκευές και υπνόσακους.
 
 Πηγή φωτο & βίντεο: seleo.gr, thestival.gr
 
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου