Ο

24 Μαρ 2016

ΕΛΛΑΣ - ΣΥΡΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ...


ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ...Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι....Η ανύπαρκτη ελληνική κυβέρνηση των ντεμέκ αλληλέγγυων που νοιάζεται για τους Σύρους από την μία και από την άλλη βοηθά με την πολιτική της, τους εχθρούς της πατρίδας τους, γλύφοντας πατόκορφα ΝΑΤΟ και Τουρκία, βασικούς υποστηρικτές του ISIS των ισλαμοκανιβάλλων.....
''Κρίση του Μάρτη ΄87 και ο Ανδρέας Παπανδρέου ζήτησε βοήθεια από τη Συρία κι ο Άσαντ παρέταξε τα στρατεύματα της πατρίδας του για την Ελλάδα, στα σύνορα με την...Τουρκία, τον χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, με σαφή διακήρυξη προς την Τουρκία: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Οκτώβρης 2015... η Ελλάδα -και της αριστεράς του A. Τσίπρα- συμπαραστέκεται στη φίλη και σύμμαχο Τουρκία εναντίον της Συρίας!
Έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, με απέλαση της πρέσβειρας από την Ελλάδα ως ανεπιθύμητη, έως ότου “εκδημοκρατιστεί” και φύγει “ο αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ”... και έχει επιβάλλει εμπάργκο εναντίον της Συρίας, λες και η “δικτατορία του Άσαντ” θα κλονιστεί αν η Ελλάδα του μνημονίου, της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας... δεν κάνει εξαγωγές στη Συρία''...

 Προσπάθησα να βρώ απο τα πρακτικά της βουλής κάποιες ομιλίες του Βενιζέλου για να θυμόμασταν πως αποκαλούσε τότε τον Ασαντ , φασίστα , λαοπλάνο , τρομοκράτη και οτι χειρότερο βάζει ο νούς σου και ήταν ο μοναδικός που κρατούσε εκείνους τους ''γκάγκαρους'' ΙSIS , και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον άλλο μεγάλο ανθέλληνα τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου , που τον έχανες , που τον έβρισκες ήταν συνεχώς ήταν σε Αραβικά κράτη για την ''Αραβική Ανοιξη '' , τι σκ@τα ήταν αυτό δεν γνωρίζω , αλλά ένα είναι πλέον σίγουρο , η προδοσία της χώρας μας πήγενε σύνεφο..
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου