Ο

20 Ιουν 2016

Αυτή η φωτογραφία του μικρού από την Συρία, που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Τουρκία, δεν δημοσιεύεται πουθενά; Γιατί;

















Τις φωτογραφίες από αυτό το μικρό αγοράκι της Συρίας,  που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Τουρκία, δεν δημοσιεύει κάνενα ΜΜΕ, κανένα κανάλι, κανένας δημοσιογράφος! Μόνον περιθωριακά τουρκικά έντυπα... Πάντα αυτοί οι "κομμουνιστές", οι "αναρχικοί"...

Το απήγαγαν, όπως χιλιάδες άλλα παιδιά και παρά τις καταγγελίες δυτικών -κι όχι κομμουνιστικών- ανθρωπιστικών οργανώσεων, σιωπαίνουν, για να γιατρεύονται οι βρικόλακες του χρήματος!

Όμως, αυτή η φωτογραφία κι η καταγραφή του εγκλήματος, δεν εξυπηρετεί την επιχείρηση-μπίζνα της "υποδοχής προσφύγων", την προσπάθεια να υποταχθεί ο Αδούλωτος κι Απροσκύνητος λαός της Συρίας!
Οι "ευαίσθητοι" και "πολιτισμένοι" της δύσης σιωπούν στο απάνθρωπο έγκλημα που διαπράττουν οι μισθοφόροι τους στη μαρτυρική Συρία!
Εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, που αφαιρούν "επιστήμονες" στα νοσοκομεία της "συμμάχου" Τουρκίας!
Απαγάγουν μικρά παιδιά, τους κλέβουν τα όργανα, που χρυσοπληρώνουν οι...
κροίσοι για να γιατρευτούν στη βόρεια ευρώπη και τις ΗΠΑ!

Ζούμε την υποκρισία των "πολιτισμένων" Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, της νέας τάξης, του 4ου Ράιχ!

Αντιθέτως, χορεύουν με τους φονιάδες και σιωπούν ένοχα... κάνουν πως δεν γνωρίζουν!
Η Ελλάδα πρωτοστατεί στη γενοκτονία του λαού της Συρίας. Οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αλλά κι η κυβέρνηση Τσίπρα, συμμετέχουν ενεργά στο έγκλημα!
sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr






ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου