Όχι δεν στρεψοδικώ, δε λέω ότι θέλω, δεν παρερμηνεύω, ορθά αναρωτιέμαι…
Ψάχνωντας να βρώ κάτι στο διαδίκτυο ... βρήκα αυτό !!!

Περσινό μεν αλλά αξίζει...Ετσι και αλλιώς τα πιστεύω των ανθρώπων δεν αλλάζουν...Διότι μας πρήξανε τα ούμπαλα με τούς ''κακούς δεξιούς'' γερμανοτσολιάδες...
Ας θυμηθούμε λοιπόν αυτό !!!
Ο Αλέξης Τσίπρας  ως πρωθυπουργός άφησε ένα μεγάλο στίγμα λέγοντας στη συνέντευξη του ALPHA [26.08.2015]:

«Πολλές φορές τα ΟΧΙ στην ιστορία έχουν οδηγήσει σε εξελίξεις υπαναχώρησης. Το ΟΧΙ του 1940 ακολούθησε μια τετράχρονη κατοχή»

Αυτό κι αν είναι η πεμπτουσία του γερμανοτσολιά. Άσε που δεν ήταν και ακριβώς τετράχρονη αλλά λεπτομέρειες.

Αυτή η φράση όπως την ακούς, διαβάστε τη φωναχτά, τι σημαίνει; Ε και τι έγινε; Είπαμε ΟΧΙ και υπαναχωρήσαμε, ακολούθησε κατοχή. Τζάμπα είπαμε ΟΧΙ και ταλαιπωρηθήκαμε. Έπρεπε να πούμε ένα ΝΑΙ εξαρχής. ΝΑΙ σε αυτούς που σκότωσαν εκατομμύρια.

Και όμως τα ψέματα τα λέει ο Αλέξης Τσίπρας εκτός αν είναι ανιστόρητος.

Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού συνοδευόμενο με το έπος της Πίνδου και την προέλαση στη Βόρεια Ηπειρο και την Αλβανία, δεν οδήγησε σε υπαναχώρηση.

Επίσης δεν υπαναχωρήσαμε. Δόθηκε τεράστια μάχη πάνω στα οχυρά αλλά η Βέρμαχτ πέρασε μέσω Γιουγκοσλαβίας.

Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού ήρθε σε μια εποχή όπου ο Αξονας είχε πάρει φόρα και κατακτούσε τα πάντα μέσα σε ελάχιστα 24ωρα με τρανό παράδειγμα την κατάρρευση της Γαλλίας με την πανίσχυρη γραμμή Μαζινό και την πολεμική μηχανή.

Το ΟΧΙ της φτωχής τότε Ελλάδας με το 6μηνο έπος στο μέτωπο αποτέλεσε το μήνυμα για τους αγωνιζόμενους λαούς στην Ευρώπη. Υπήρξε η σπίθα που άναψε τη φλόγα κι έκαψε στο τέλος το τέρας του ναζισμού… Η Ελλάδα έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Από την Ελλάδα εμπνεύστηκε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ πως οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.

Αυτά προφανώς είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Τσίπρα (ίσως και το σύνολο του πολιτικού κόσμου).

Το ΟΧΙ οδήγησε στην Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ και την καθυστέρηση της προέλασης των ναζί στην ΕΣΣΔ οπότε και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του πολέμου και την ήττα του φασισμού ύστερα από την κομβική μάχη του Στάλινγκραντ.

Προφανώς το ιστορικό πια γεγονός ότι το ελληνικό ΟΧΙ με τη συνέχειά του υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος της συντριβής του Χίτλερ, διαφεύγει του υποψήφιου πρωθυπουργού.

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε και τα παρακάτω....
Ουδείς πιο γερμανοτσολιάς απο τον Κομμουνιστή.

1.      Οι ιδεολογικοί απόγονοι των ληστοσυμμοριτών ”προσπερνούν” κάποια γεγονότα, π.χ. την φράση του ”πατερούλη” Στάλιν, μετά την υπογραφή συμμαχίας με τον Χίτλερ (23 Αυγούστου 1939), ότι μεταξύ κομμουνισμού και εθνικοσοσιαλισμού δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές.
Τον χαρακτηρισμό, απο τον Ζαχαριάδη, της προέλασης του Ελληνικού στρατού στην Βόρεια Ήπειρο κατά των Ιταλών ώς ιμπεριαλιστικό πόλεμο του Μεταξά.
Την απελευθέρωση 25 μεγαλοστελεχών του ΚΚΕ απο τους Γερμανούς στην Ακροναυπλία.
Την απο κοινού επίθεση ΕΛΑΣιτών και γερμανών κατά του ΕΔΕΣ στην Ήπειρο.
 Την υπογραφή της συνθήκης του Πετριτσίου ( 12 Ιουλίου 1943 ) μεταξύ ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και βούλγαρων παρτιζάνων για δημιουργία ανεξάρτητης Μακεδονίας και παραχώρησης της Δυτικής Θράκης στην Βουλγαρία μετά τον πόλεμο.
Την υπογραφή συνθήκης μεταξύ του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (με αντιπρόσωπο τον Καπετάν Κίτσο διοικητή 2ου Τάγματος, 31 Συντάγματος ΕΛΑΣ) και των Γερμανών (με αντιπρόσωπο τον Ταγματάρχη Έριχ Φένσκε διοικητή της μονάδας 31756) στο χωριό Λειβάδι την 1 Σεπτεμβρίου 1944, για υποχώρηση των γερμανών απο την περιοχή της Θεσσαλονίκης υπό την προστασία του ΕΛΑΣ.
 Ή την προσχώρηση στον ΕΛΑΣ . . . Ταγματασφαλιτών στην Ελευσίνα όταν η πόλη καταλήφθηκε απο τους Κομμουνιστές (διότι όσοι τους υποστήριζαν δεν θεωρούνταν δοσίλογοι).
ΥΓ. Ο συμμοριτοπόλεμος δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι εμφύλιος διότι το ήμισυ των ανταρτών ήταν αλβανοί και βουλγαροσκοπιανοί (τους οποίους οι κομμουνιστές τους αποκαλούσαν ”Μακεδόνες”), ενώ οι αντίπαλοι τους ήταν ο Ελληνικός Εθνικός Στρατός.
elitellinon.blogspot.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"