Ο

6 Απρ 2016

ΜΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ !!!

Αυτά πού δεν κάνουν οι ανθέλληνες υπεύθυνοι κρατικοί παράγωντες το κάναν τα παιδιά !!!
Φωτιές άναψε ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ροδόπης, όταν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με τις στολές της Εθνικής Ελλάδας και όχι τις δικές της. Το λεπτό σημείο; Ο αγώνας έγινε σε μειονωτικό χωριό του νομού και μοιραία τα σχόλια φούντωσαν!

Συγκεκριμένα, η Δόξα Γρατινής στο ντέρμπι κορυφής της ΕΠΣ Θράκης εμφανίστηκε στην αντίπαλη έδρα της Ενωσης Ασωμάτων, ενός σωματείου της Ροδόπης με παίκτες που προέρχονται αμιγώς από τη μουσουλμανική μειονότητα, με τα γαλανόλευκα. Αρχικά τέθηκε ζήτημα κανονισμών της ΕΠΟ, εάν μπορεί μια ομάδα να αγωνιστεί χωρίς τις φανέλες και το σήμα της.

Τελικά ο διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης ξεκίνησε και ολοκλήρωσε κανονικά τον αγώνα, αλλά το γεγονός της... εθνικής εμφάνισης σχολιάστηκε τόσο από τους φιλάθλους που ήταν παρόντες στο γήπεδο όσο και σε ιστοσελίδες της Θράκης. Οι περισσότεροι το συνδύασαν με τα θέματα της επικαιρότητας και σχολίασαν ότι οι παίκτες της Δόξας ήθελαν να περάσουν κάποιο μήνυμα.

Τα πράγματα έβαλε τελικά στη θέση τους ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Θεοδωρίδης. «Πρόκειται για μια παλαιότερη εμφάνιση, δώρο της ΕΠΟ, δεν κρύβει κάποια σκοπιμότητα. Αλλωστε, την έχουμε χρησιμοποιήσει και σε κάποια άλλα παιχνίδια» είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Μπορεί στο χωριό των Ασώματων να κατοικούν μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, όμως είναι ελληνικό χωριό και όλοι τους είναι Ελληνες. Μαζί τους συμβιώνουμε ειρηνικά και φιλικά. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε πολιτική, αλλά να παίξουμε ποδόσφαιρο». Για την ιστορία, η Δόξα πήρε την νίκη με σκορ 2-1...
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου