Ο

5 Απρ 2016

ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ… Ένα ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που Φυσικά «Αγνόησαν» τα ΜΜΕ

Πρίν λίγες ημέρες, είχαμε μία τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων του 9ου Συντάγματος Πεζικού στην Καλαμάτα, που έχει μάλιστα, το λίαν σημαντικό (και ιστορικό) όνομα ‘Στρατόπεδον Παπαφλέσσα’!

Αυτό το στρατόπεδο, έχει συνδεθεί άρρηκτα, με την ιστορικά πολύ σημαντική διαδρομή της Μεσσηνίας, στην πορεία των Εθνικών μας Αγώνων, στοιχείο που όπως μαρτυρούν οι εξελίξεις, οι εθνομηδενιστές και ιδεολογικώς μισέλληνες εχθροί του τόπου, ΜΑΧΟΝΤΑΙ μανιωδώς…

Τί λέτε ότι συνέβη; Είναι απίστευτο, αλλά για πρώτη φορά, (γιατί το επέτρεψαν όμως;) ορισμένοι στρατιώτες, δήλωσαν …άθεοι και επέτυχαν να ΜΗΝ δώσουν θρησκευτικό όρκο, αλλά έδωσαν π ο λ ι τ ι κ ό!

(Ως «συνήθως», η είδηση …»χάθηκε»! Οι γονείς όμως που ήσαν παρόντες, για να καμαρώσουν τα παιδιά τους, έμειναν με τον προβληματισμό, αλλά και την πολύ πικρή γεύση του συμβάντος αυτού…)

γιατί κάτι τέτοιο, επετράπη; Δεν γνωρίζουνε οι (όποιοι) αρμόδιοι αξιωματικοί, είτε εκεί, είτε στο ΓΕΣ, ότι όταν επιτρέπεις και «ΜΙΣΑΝΟΙΓΕΙΣ» τις ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ, στην συνέχεια, θα ανοίξουν …»διάπλατα»;;;

Στρατόπεδον Παπαφλέσσα2


Στρατόπεδον Παπαφλέσσα3

hellasforce.com
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου