Ο

14 Απρ 2016

''Κύριε'' Πολάκη πόσο ακόμη θα ξεπέσεις!

Ένας ακόμη υπουργός της κυβέρνησης που έχει ξεφύγει, όχι για να τολμήσει κάτι νέο και καινοτόμο και να αποδείξει ότι καλώς κατέχει τη θέση του υπουργού, αλλά για να επιτεθεί στους δημοσιογράφους.
Άλλη μια φορά χρησιμοποίησε την «μαγκιά» για να αποδείξει άραγε τι; Με γλώσσα «βόθρο» ανεπίτρεπτη για υπουργό προσπάθησε να θίξει τα κακώς κείμενα δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης και απέδειξε την κατάντια του.

Σε ομιλία του στο Μαρούσι, χαρακτήρισε «βοθροκάναλα της διαπλοκής» τους τηλεοπτικούς σταθμούς και «χθεσινά αυγά» τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο υπουργείο, προσθέτοντας για τον συνάδελφο Αιμίλιο Νεγκή με τον οποίο είχε συγκρουστεί…
Και επειδή είναι και νταής(!) πρόσθεσε ότι έπρεπε να σηκωθεί από τη θέση του και να τον οδηγήσει… «τρία μέτρα κάτω από τη γη, λέγοντας ότι κράτησε την ψυχραιμία του.
Ο δημοσιογράφος τον γελοιοποίησε αναρτώντας στο Twitter: «Χτύπα σαν άνδρας» και ευχόμενος Καλό Πάσχα. Εύστοχος ο παραλληλισμός και ό,τι κατάλαβε ο πολλά βαρύς «Κρητίκαρος» υπουργός που φαίνεται πως έχει το δικό του πολιτικό σκεπτικό για να συμπεριφέρεται με όρους υποκόσμου. Θα αναφερθούμε στο τέλος…
Παριστάνοντας τον αντιστασιακό, παρότι εκπροσωπεί ό,τι πιο σάπιο στην ελληνική πολιτική σκηνή – αυτός δεν ήταν που είχε παραδεχθεί ότι τηρούσε διπλά βιβλία στην τοπική αυτοδιοίκηση; – αποκάλεσε «Δρακουλέσκου» την εκπρόσωπο του ΔΝΤ.
Μα τόση κατάντια η κυβέρνησή σας κύριε Τσίπρας. Γιατί;

newspepper.gr
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου