Ο

10 Απρ 2016

ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΤΑΝΤΑΣ…

                                      Ο ΤΟΙΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Θ. ΤΖΑΚΡΗ !!!

ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΤΑΝΤΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ   ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ   Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ;

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΚ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΑΥΤΗΣ. ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΜΕ!!!

EIΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΡΟΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 

ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

Welcome to Qualco

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΧΩΡΑ. ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. 9 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

TOYΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ WATSA KAI PAULSON.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΔΙΝΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΦΑΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ

Να υποθέσουμε κύριε υπουργέ Αμύνης το γεγονός πως επιλέξατε μόνο αυτές τις τρεις εταιρείες να συμμετέχουν στον διαγωνισμό στον οποίο θα δώσετε 424.000 ευρω για να ταϊζετε μετανάστες οφείλεται στην επίσκεψη του κυρίου Σγουρίδη στα εγκαίνια της νέας μονάδας της και το εξαιρετικό γεύμα που του προσφέρανε;

ΥΓ: να προσέχετε μερικά κομματικά στελέχη εκ της κυβερνήσεως εθνικής απάτης όταν κυκλοφοράτε μέρα σε εταιρείες catering να φοράτε περούκες γιατι υπάρχουν μάτια παντού και σας βλέπουν.

ΦΑΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

Δεν σας κάνει έκπληξη το γεγονός πως κανείς πολιτικός φορέας δεν καταγγέλλει αυτή την κυβέρνηση πως την ώρα που υπογράφει νέα μνημόνια και φέρνει πρόσθετα φορολογικά μέτρα με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού και ανακατανομή πιστώσεων του υπουργείου Αμυνας διαθέτουν εκατομμύρια ευρώ με διαδικασίες fast track για την σίτιση των μεταναστών; Αναρωτιέμαι κανείς δεν πήρε χαμπάρι τα εκατομμύρια που φεύγουν από τις τσέπες αυτού του λαού. Που είναι οι υποτιθέμενοι πατριώτες της χρυσής αυγής που είναι η αντιπολίτευση; Οσο για τις δηλώσεις και τις καταγγελίες του κυρίου Θεοδωράκη και του ποταμιού περί αδιαφανούς διαδικασίας παραχώρησης από τον υπουργό άμυνας αυτό τον ενόχλησε και όχι το γεγονός πως το κόστος αυτής της διαδικασίας θα κληθεί να το πληρώσει ο Ελληνικός λαός. Δείτε πόσα θα δώσει το υπουργείο άμυνας για την σίτιση 350 μεταναστών που θα φιλοξενηθούν στο κάμπινγκ της Κατερίνης.

 
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ  ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ??? !!!???
cretanpatriot.wordpress.com
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου