Ο

8 Απρ 2016

ΑΠΟ ΤΟ APARTHEID ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΟ… APARTHEID- ΣΦΑΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ! (3 βίντεο)

Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης
Άλλο ένα ηχηρό παράδειγμα των μεγάλων αδιεξόδων που δημιούργει η πολυπολιτισμική συμβίωση, είναι τα τελευταία γεγονότα της Νοτίου Αφρικής που σκόπιμα κρύβονται συστηματικά από τα νεοαταξικά ΜΜΕ.


Είναι γνωστό το σκληρό αποικιακό καθεστώς του APARTHEID που εφαρμόζονταν στην Νότιο Αφρική κατά των γηγενών νέγρων. Σήμερα όμως ένα καινούργιο APARTHEID είναι τελείως άγνωστο. Αυτό το APARTHEID εφαρμόζεται με όρους άγριας σφαγής σε βάρος των μη νέγρων.
Γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα καλύπτουν; Γιατί δεν παίρνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το θέμα στα σοβαρά; Η θλιβερή απάντηση είναι ότι η πληροφόρηση είναι επιλεκτική.
Στη Νότια Αφρική, οι λευκοί άνθρωποι σφάζονται κυριολεκτικά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια!
Το Κίτρινο Φόρουμ, (κάποιος που έχει μεταναστεύσει ερεύνησε το θέμα και έδωσε απαντήσεις) ανέφερε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις δολοφονίες των λευκών:
Αυτά ακριβώς που συμβαίνουν στην Νότιο Αφρική κατά των μη Νέγρων, θα συμβούν σε λίγο καιρό σε λευκούς Ευρωπαίους
Έκανε πολλά ταξίδια στον κόσμο. Ένα από αυτά στην Νότια Αφρική. Επίσης στην Κούβα, τη Βενεζουέλα, τη Βόρεια Κορέα και την… Ελλάδα! Παντού έβλεπες το ίδιο πείραμα. Πόσο μακριά μπορεί να πάει ένα σύστημα πριν υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά των ανθρώπων που απειλούνται.
foto1
Το καμπανάκι χτυπά αυτή την φορά για την γηραιά ήπειρο Όπως αναφέρει ο Γερμανός ερευνητής : «Ήμουν πολλές φορές στη Νότια Αφρική και έχω μιλήσει με πολλούς λευκούς. Έχω μια διαλλακτική στάση στο θέμα των ξένων προσφύγων , όπως πολλοί Γερμανοί σήμερα, όμως έχουμε στην χώρα μας παρόμοιες συνθήκες και θα αντιμετωπίσουμε χειρότερες.»
foto2
Οι Νοτιοαφρικανικοί, είναι πλέον σαφές ότ είναι μια μικρή μειοψηφία στη χώρα τους, η οποία δεν έχει απολύτως καμία πιθανότητα συμβίωσης. Για τη συντριπτική πλειονότητα των λευκών υπάρχει μόνο ένα σενάριο: «η θα εξαφανιστείτε ή θα σκοτωθείτε από μαύρους. Αν δεν σας αρέσει αυτή η προοπτική, μπορείτε να βγάλετε ένα εισιτήριο και να εγκαταλείψετε ακόμα ζωντανοί την χώρα».
foto3
Σε προηγούμενες δεκαετίες, μας έχουν πει ότι οι ομάδες της Νότιας Αφρικής αποκλείονταν σε διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις, λόγω του απαρτχάιντ. Αυτό τελείωσε ιστορικά. Σήμερα όμως υπάρχει ένα πιο σκληρό apartheid. Γιατί για κάθε νεκρό μαύρο στην διάρκεια του 20ου αιώνα, οι μαύροι σκοτώνουν 20 Λευκούς. Οι σκηνές είναι φρικτές.
foto4
Και τέλος, υπάρχει η ιστορία του βιασμού των νεογνών: Έχετε AIDS, (απευθύνετε σε Νέγρους) όπως αναφέρει ο medicine man στην Αφρική ?  θα πρέπει να βιάσεις μια γυναίκα για να απαλλαχτείς από αυτή την καταραμένη αρρώστια . Πιο καλύτερα μια πολύ νέα λευκή με απαλό δέρμα ή στην καλύτερη περίπτωση όμως θα ήταν ένα λευκό νεογέννητο» Καταλάβατε ???
Λυπάμαι, αν οι σκηνές σας γυρίζουν τα έντερα αλλά μερικές φορές η διαφορά ανάμεσα στην πραγματικότητα και την αλήθεια είναι αμελητέα.
foto5
2016 σε ΕΥΡΩΠΗ ?
Εξακολουθούμε να έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τη Νότια Αφρική. Θα πρέπει, ωστόσο, να μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Αφήνουμε στη φαντασία του αναγνώστη ….για  τα υπόλοιπα που μπορεί να συμβούν!





Είναι εύκολο να το «παίζεις» αντιρατσιστής και να κυνηγάς με λύσσα τους «ρατσιστές» όταν έχεις την τσέπη σου γεμάτη και όταν έχεις από πίσω μια σωρεία νεοταξικών ΜΜΕ.  Ο καλυτερος και πιο «έξυπνος δρόμος» για να υποταξεις όσους ακόμα αντιστέκονται!
Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου