Ο

31 Μαρ 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! "Πρόσφυγες" έδειραν άγρια αστυνομικούς στην Ειδομένη...



Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν αστυνομικοί που ανήκουν στη διεύθυνση Κιλκίς, καθώς έφεραν τραύματα, ορισμένα από αυτά στο κεφάλι, ύστερα από επεισόδια με πρόσφυγες στην Ειδομένη. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, το κλίμα δυναμιτίστηκε όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να ανοίξουν τη σιδηροδρομική γραμμή, η οποία είχε κλείσει από τους πρόσφυγες. Το πλήθος εξαγριώθηκε και όρμησε με μανία προς τους αστυνομικούς.
Λίγο αργότερα, όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν μία γυναίκα, μέλος ΜΚΟ, το πλήθος εξαγριώθηκε ξανά πετώντας πέτρες στο τζιπ της αστυνομίας. Αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το παρμπρίζ και να ξανατραυματιστούν αστυνομικοί. Εν συνεχεία απελευθέρωσαν παράνομα τη γυναίκα. 
Οι τραυματίες από όλα αυτά τα άγρια επεισόδια οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Βέβαια κανένα ΜΜΕ δε μίλησε για περιστατικό αυτό. Όλοι σώπασαν, ακόμη και για την εγκληματική απελευθέρωση συλληφθέντος. Σίγουρα, οι ΜΚΟ έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης στις εντάσεις που προκαλούνται με τους πρόσφυγες στην περιοχή, καθώς τους υποκινούν προς εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ''ΕΔΩ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου