Ο

23 Μαρ 2016

Βόμβα για τον Ελληνικό στρατό! Διαλύεται...

“Δεν μπορούμε να δεχθούμε ούτε καν τους νέους που θέλουν να διακόψουν την αναβολη τους και να καταταγούν αλλλά είναι αδύνατον να τους δεχθούμε. Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε” δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγoς Βασίλειος Τελλίδης, κατά την διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Στρατός.
Και σημείωσε ότι από τα στράτευσης τελικά ικανοποιήθηκε μόνο το 10% ήτοι 200 άτομα γιατί δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν την κατάταξη των υπολοίπων!
Η παραδοχή τους αρχηγού του ΓΕΣ, για την "κατάντια" του Ελληνικού στρατού σόκαρε τους δημοσιογράφους, καθώς έγινε γνωστό πως από τα 2.000 αιτήματα για την διακοπή της αναβολής στράτευσης, μόνο τα 200 εγκρίθηκαν!
Το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής είναι τεράστιο, ωστόσο θα έχει μοιραίες συνέπειες για την ασφάλεια της χώρας, από την στιγμή που δεν υπάρχουν πόροι, ώστε να ενισχυθεί η άμυνα της Ελλάδας.
Ο αρχηγός τους ΓΕΣ, συνέχισε την ομιλία του επί του θέματος, σχολιάζοντας ότι: "ο Κλάδος οφείλει τη μαχητική ικανότητά που εξακολουθεί να έχει στα μέλη και στελέχη του που έχουν σηκώσει τα μανίκια και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες”.
 “Μεγάλος αριθμός αποστράτων ακόμα και χαμηλών βαθμών για παράδειγμα, σε βαθμό λοχαγού κ.ο.κ., που είχαν παραιτηθεί, ζητούν πλέον να ξαναγυρίσουν στο Στρατό, αλλά δεν υπάρχουν κονδύλια για να απορροφηθούν” συμπλήρωσε ο κος. Τελλίδης.
Ο αρχηγός του ΓΕΣ, σχολίασε και το γεγονός ότι για την σίτιση των μεταναστών, δαπανούνται μεγάλα ποσά από τον στρατό. Όπως είπε ο κος. Τελλίδης, το έτος 2015 και μόνο για την σίτιση των μεταναστών στο Φαρμακονήσι, δαπανήθηκαν από το ΓΕΣ, 120.000 ευρώ...
Οπότε αντιλαμβάνεστε την αιτία που οδήγησε τον Ελληνικό Στρατό, σε άθλια οικονομική κατάσταση...
voicenews.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου