Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

ΡΩΣΙΑ: ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Ο ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ .

Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε διάταξη, που ενισχύει τις ποινές, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν.
Η διάταξη, που ενισχύει τις ποινές, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν…

Ο Ρώσος πρόεδρος υπέγραψε  νόμο, που επιτρέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων που κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων των 14 ετών.
Αυτός ο νόμος είχε υιοθετηθεί στις 7 Φεβρουαρίου από την Κάτω Βουλή (Δούμα) και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (“Ανω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.
Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό, το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων.
Ο νόμος, που ενισχύει τις ποινές για τους παιδόφιλους, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν.
Το Μάιο του 2011 ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει το χημικό ευνουχισμό «σε εθελοντική βάση». Το 2010 διαπράχθηκαν στη Ρωσία περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.
 http://goneis.info/
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να πάψω να βλέπω αυτές τις σιχαμένες εκφράσεις. Που ακούστηκε αυτό, φίλος των παιδιών, εραστής των παιδιών, άι σιχτίρ πια, έχουμε πολύ πλούσια γλώσσα για να χρησιμοποιούμε τέτοιες αηδίες, πέστε απλά παιδοβιαστής. Για να μη βρίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή